Hente timelister

Se video av hvordan hente timelister og eksportere til PDF og Excel.

Timelister kan hentes ut for ulike f.eks perioder, kunder, prosjekter, enkelte ansatte. Velg hvilke parametre du vil ha med i boksene og trykk «Hent timer».

Hvis du har åpnet for redigering av timer, kan du trykke deg inn på den enkelte registreringen og korrigere evt feil. Godkjente timer er markert med grønt.

For eksport av timelister velger du eksportformatet, og krysser av for hvilke kolonner du vil ha med på utskriften/eksporten. Se også mer informasjon om hvordan du eksporterer timelister som lønnsgrunnlag til regnskapsystemer her.

Når du markerer timer får du også valget om du vil sette de som fakturerbare eller fakturerte timer, og du kan også slette flere oppføringer i en operasjon.

Er du inne på et prosjekt eller kundekort kan du raskt hente ut timelister for kunde/prosjekt ved å klikke på fanen «Timelister».