1. Home
  2. Faktura
  3. Overføre timer til faktura
  1. Home
  2. Timeføring
  3. Overføre timer til faktura

Overføre timer til faktura

Se en kort video som forklarer hvordan du overfører timer fra timeføringen til faktura:

Før du kan overføre timeføringer til faktura må du aktiverere «fakturerbare timer». Dette gjør du under innstillingene for timeføring. Samtidig kan du også sette en standard sats for fakturerbare timer, og hvorvidt brukerne kan endre timesatsen på timeføringen.

Ved registrering kan man da krysse av for om timeføringen skal faktureres.

I «Timer»-menyen på venstre side velger du «overfør til faktura» og du kan da filtrere hvilke timeoppføringer som du vil skal overføres til faktura. Du kan legge til timene til en eksisterende fakturakladd eller opprette ny. Fyll inn informasjon i feltene og trykk «opprett faktura».

Det er viktig at du har fylt inn riktig bedriftsinformasjon før du får opprettet faktura.

Les mer om faktura her.

Sist oppdatert 15. januar 2019