Kunder

Opprett kunde

Administrator har alltid tilgang til å opprette og redigere kunder, og kan også gi ansatte denne tilgangen.

Velg «Ny kunde» fra menyen og du kommer til et skjema hvor du fyller ut nødvendig informasjon om kunden. Etter å ha fylt ut de feltene du trenger trykker du «Opprett kunde» og informasjonen blir lagret.

Du kommer så til kundekortet hvor du kan redigere informasjonen, legge til kontaktpersoner, se hvilke prosjekter som er opprettet på kunden og gå rett til timelister sortert på kunden.

Eksempel kundekort