Lisenser

Kjøp av lisenser etter endt prøveperiode kan gjøres ved å legge inn betalingskort og bli trukket hver måned

Kortbetaling, månedlig trekk

1. Bekreft bedriftsinformasjon

Gå til «Valg og lisenser» og «Bedriftsinformasjon», og sørg for at du har oppgitt riktig firmanavn, e-post og adresse.

2. Legg inn betalingskort

Gå til «Valg og lisenser» og «Betalingsmetoder». Her legger du inn det bankkortet som skal brukes til betaling.

3. Kjøp lisenser

Gå til «Valg og lisenser» og «Lisenser». Her haker du av de lisensene du ønsker å kjøpe til de brukerne som du allerede har lagt inn på firmakontoen, og bekrefter bestillingen nederst.

Lisensene er da betalt for den første perioden etter prøveperioden. Lisensene fornyes automatisk den 1. i hver måned, men du kan selv deaktivere lisensene dersom du ønsker det.

Kvittering

Kvittering for kjøpene blir sendt på epost til administrator, og kan også lastes ned i pdf-format. Du finner kjøpshistorikken under «Valg og innstillinger».

Nye brukere

Nye brukere legges til fra menyen under «Brukere og grupper».

Hvis det kommer nye ansatte til kjøpes lisenser til de på samme måte. Du betaler kun for de dagene som er igjen av måneden lisensen blir kjøpt i.

Lisensene varer ut måneden og blir ikke refundert.

Aktivering og deaktivering

Hvis du ikke ønsker å fornye lisensen til en ansatt neste måned, kanskje i forbindelse med sesongarbeid, deaktiverer du fornyingen for denne. Når brukeren komer tibake til bedriften aktiverer du lisensen og skrur på automatisk fornying hvis ønskelig.

For månedlig kjøp av lisenser er det ingen oppstartsavgift og ingen bindingstid.

Fakturaavtale

Fakturaavtale kan settes opp hvis ønskelig. Vi fakturerer for en 12 mnd periode, og en rabatt tilsvarende 2 mnd blir gitt på summen. Kjøpte lisenser refunderes ikke.

Ta kontakt med oss på kundeservice ( tlf 94086707 ) for nærmere detaljer og avtale. Ingen oppstartsavgift. Avtalen fornyes ikke automatisk, kundeservice tar kontakt med bedriften og avklarer evt ny fakturaperiode.

Hvis bedriften har fakturaavtale og en ny ansatt kommer til må administrator logge seg inn i Timerabbit, legge en lisens for den nye brukeren i handlekurven og bekrefte handelen for å aktivere tilgang for brukeren.