SMS-påminnelse

Du aktiverer SMS-påminnelse til ansatte som ikke har ført timer for dagen innen et angitt tidspunkt ved å gå til innstillingene for «Timer».

Når du har skrudd på SMS-varsling får du et skjema hvor du krysser av hvilke dager du vil varsel skal sendes ut, til hvilket tidspunkt, og til hvilke brukere. Kun ansatte som har registrert telefonnummer kan velges.

Legg inn ønsket tekst i feltet «Send til brukere» og trykk «Lagre».

Varslingen har en 5 minutter forsinkelse, så varsel som er satt til å gå ut kl 13.30 vil nå mottaker kl 13.35.

SMS-utsendig krever at du har nok SMS-kreditter tilgjengelig. 1 kreditt tilsvarer 1 SMS, og bestilles under SMS-menyen på dashbordet.