Dokumentarkiv

For deg som har Prosjekt fra Timerabbit er det også mulighet for å ha et dokumentarkiv på hvert prosjekt.

Velg et prosjekt fra listen og klikk på «Dokumenter» i menyen. Trykk på den blå knappen for å laste opp filer.

Filene som blir lastet opp vil legge seg som en kronologisk liste med informasjon om når den er lastet opp og hvem som har lastet den opp.

Alle som har tilgang til å føre timer på et prosjekt har også mulighet til å laste opp og lese dokumenter, men vanlige brukere kan kun slette filer de selv har lastet opp.