Prøveperiode

Det er enkelt og raskt å starte en prøveperiode på Timerabbit, bare fyll ut skjema på denne siden, og du er igang.

Prøveperioden er uforpliktende, og det kreves ikke betalingskort.

Ved første innlogging kan du velge hvilke funksjoner du ønsker å prøve. Du kan også legge til eller fjerne tilgang til funksjoner i ettertid, gå til «Valg og lisenser -> Prøvelisenser» for oversikt.

Bruker og administrator

Den som oppretter en konto hos Timerabbit blir satt som administrator, og vil være den som står som kontaktperson hos Timerabbit.

Brukere kan enkelt legges til slik at de andre i bedriften får prøvd ut systemet, og flere kan settes som administrator.

Du legger til brukere under «Valg og lisenser -> Brukere»

Passord

Passord blir sendt på e-post (og sms hvis ønskelig), epostadressen brukes til innlogging.

Innstillinger

Vi anbefaler at man ser igjennom de mulighetene man har på innstillinger for de ulike modulene, og se også vår hjelpseksjon for de forskjellige modulene.

Ta kontakt

Alle som har prøveperiode har naturligvis også gratis support, og kundeservice kan nås på telefon 94 08 67 07, epost, eller via Facebook.