FAQ – Ofte stilte spørsmål

Betaling og kjøp av lisenser

Fakturaavtale settes opp mellom Timerabbit og kunden, da for en periode på 12 mnd. Ta kontakt med kundeservice for å inngå avtale om faktura.

Se også vår hjelpseksjon for informasjon om lisenser og betaling.

Roller

I Timerabbit er det satt opp to ulike roller: Bruker og Administrator.

En Administrator har flere muligheter til å bl.a. redigere og godkjenne timer, slå av og på funksjoner for timeregistrering, kjøpe lisenser, opprette nye brukere m.m.

Merk: Selv om en administrator ikke fører timer på sin egen bruker, så må vedkommende ha en aktiv lisens på Timer.

Priser

Hos Timerabbit betaler du kun for de lisensene du trenger. Vi har ingen oppstartsavgift. Bruk vår priskalkulator og beregn kostnadene for din bedrift.

Opplæringsvideoer

Vi har laget noen korte videoer som viser hvordan du bruker de vanligste funksjonene i Timerabbit. Du finner disse videoene også i hjelp-seksjonen under de respektive kategorier, og på vår Youtube-kanal.

Endt prøveperiode

Hvis prøveperioden din har gått ut og du ønsker å fortsette med Timerabbit, kjøper du lisenser med måten som er bekrevet ovenfor. Dine registrerte opplysninger og data er lagret og du kan fortsette bruken som før.

Hvis du ikke ønsker å fortsette med Timerabbit etter prøveperioden trenger du ikke foreta deg noe. Tilgangen til kontoen vil stenges og alle førte timer og annen informasjon er ikke tilgjengelig frem til du kjøper lisens.

Når en ansatt slutter

Du kan deaktivere lisensen på bruken. Hen vil da ikke kunne registrere timer o.l., men data som er knyttet til brukeren (timeliste m.m.) blir ikke slettet, og du kan fortsatt hente ut rapporter.

Du kan også fjerne tilknytningen personen har til din bedrift. Du vil da ikke kunne hente ut informasjon og timer for brukeren. Informasjonen er ikke slettet, ta kontakt med kundeservice for hjelp.

Personen kan knyttes til firmaet igjen ved en senere anledning.

Har registrert ny bruker, men ikke fått tilsendt passord.

Hvis du ikke har mottatt passord på e-post, så sjekk mappene for søppelpost. Hvis telefonnummer blir registrert ved opprettelse av bruker blir passord også tilsendt på sms. Ta kontakt med kundeservice hvis problemet vedvarer.