FAQ – Ofte stilte spørsmål

Betaling

Betaling kan foregå på to måter:

Man kan velge å registrere et betalingskort og kjøpe lisenser direkte i Timerabbit. Lisensene blir da automatisk fornyet den 1.ste i hver måned til administrator velger å skru av abonnementet.

Fakturaavtale kan settes opp, da for en periode på 12 mnd. En rabatt vil bli gitt slik at du blir fakturert for 10 mnd. Ta kontakt med kundeservice for å inngå avtale om faktura.

Se også vår hjelpseksjon for informasjon om lisenser og betaling.

Priser

Hos Timerabbit betaler du kun for de lisensene du trenger. Bruk vår priskalkulator og beregn kostnadene for din bedrift.

Opplæringsvideoer

Vi har laget noen korte videoer som viser hvordan du bruker de avnligste funksjonene i Timerabbit. Du finner disse videoene også i hjelp-seksjonen under de respektive kategorier, og på vår Youtube-kanal.

Endt prøveperiode

Hvis prøveperioden din har gått ut og du ønsker å fortsette med Timerabbit, kjøper du lisenser med en av de måtene som er bekrevet ovenfor. Dine registrerte opplysninger og data er lagret og du kan fortsette bruken som før.

Hvis du ikke ønsker å fortsette med Timerabbit etter prøveperioden trenger du ikke foreta deg noe. Alle førte timer og annen informasjon er ikke tilgjengelig frem til du kjøper lisens.

Når en ansatt slutter

Du kan deaktiverer lisensen på bruken. Hen vil da ikke kunne registrere timer o.l., men data som er knyttet til brukeren (timeliste m.m.) vil ikke bli slettet, og du kan fortsatt hente ut rapporter.

Du kan også fjerne tilknytningen personen har til din bedrift. Du vil da ikke kunne hente ut informasjon og timer for brukeren. Informasjonen er ikke slettet, ta kontakt med kundeservice for hjelp.

Personen kan knyttes til firmaet igjen ved en senere anledning.

Har registrert ny bruker, men ikke fått tilsendt passord.

Hvis du ikke har mottatt passord på e-post, så sjekk mappene for søppelpost. Hvis telefonnummer blir registrert ved opprettelse av bruker blir passord også tilsendt på sms. Ta kontakt med kundeservice hvis problemet vedvarer.